Friday, 6 July 2012

MARATHON TO RAMADHAN


assalamualaikum


salam NISFU SYAABAN semua, walaupown agak terlambat, tapiboleh lagi kan?
hehehe

atin ada found satu video ni:
best sangat-sangat,  atin nasihat kan korang tengok la, seyes best

ni link video tu,
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2-yhoktUrn0

video ni la yang sangkut paut dengan MARATHON TO RAMADHAN

CIK BEAH OSEM yang prepared video ni, ada anyone yang kenal dya spe?
banyak jugak video cik beah ni dekat YOUTUBE..hot kau cik beah,
memang OSEM abis la video-video dya,
x cayaaaa???
kalau korang x cayaaa, try bukak YOUTUBE nad cari video-video dya..TERBAEEEKK!!



WELCOME RAMADHAN!!!!
yeay!!nak puasa dah, mesti korang semua dah x sabar kan nak main mercun, bunga api segala bagai, aduh, best nya, nikmat kowt zaman budak-budak kecik aku dulu


mercun bola ni paling sedap sekali maen, kalu kena tangan sekali, maw menangis x berlagu..
banyak dah kes dekat MALAYSIA ni, tangan xde sebab kes BOLA KECIK MOLEK ni la
tapi bunyi dya, memang SUPER DUPER OSEM aku cakap,
keluar TAIK TELINGA kalau dengar, orang sakit JANTUNG piwn boleh mati taw x,...hahaha



ni la nama-nama mercun yang selalu aku main, besa la pompuan, x la HARD CORE sangat macam kaum-kaum ADAM yang berjiwa KENTAL dan GAGAH 2,
kalau dengar mercun POP pown dah jerit auuwww auuww sakan dah..hahaha..bila ingat balik, kelakar plak rasa kan?



BUNGA API ni paling x boleh tinggal, x mampu nak beli yang PUM PANG PUM PANG yang naik atas AWAN SAMUDERA 2,
yang spesis ni je lah yang mampu pown..tapi...
dapat yang ni satu piwn, dah berlari keliling rumah dah usung bunga api, seronok x terkata..hehe




dah dah atin oi, ni korang meh tengok cini meh,
ayat ni la yang atin jumpa dekat dalam video OSEM CIK BEAH 2..
.
.
.
.
.


imagine we enter Ramadhan with a dirty heart,
we might end up spending the whole 30 days of Ramadhan only to cleanse our heart,
and to get rid of our bad deeds and habits we are used to,

without actually realizing the actual meaning of Ramadhan which is,

to present our best deeds to Allah as much as possible,
in order to gain His blessings,love and forgiveness!

so, that is why it is so important for us to get prepare for Ramadhan, weeks or months before its comes.

OSEM RACE JUST AROUND THE CORNER GUYS

Lets have our heart and deeds cleansed before the holy month starts,
so that by the end of it,
our heart not only become purified,
but also in happy and healthy condition, and most importantly,
full of wisdom.

from Abu Hurairah, the Prophet (PBUH) said,
whoever fasted month of Ramadhan out of sincere faith and hoping for a reward from Allah, then all his past sins will be forgiven, and whoever stood for a prayers in the night of Qadr out of sincere faith and hoping for a reward from Allah, then all his previous sins will be forgiven (Sahih Bukhari)


*jom kawan-kawan, kita bersihkan hati!!*
atin ni pown dosa banyak, x tergalas oi betapa banyaknya dosa aku, hulamaaakk,
tapi xpe, sempena Ramadhan yang bakal datang ni, jom, ayuh kita BERAMAL!!!

Sunday, 1 July 2012

PESANAN DARI PENCINTAKU

assalamualaikum


sabar ye syg Fatin Sharmira Abdul Basir..abg p buat smentara je,nnt abg balik la...n aftr that i'm all yours.. 


n then i'll spend time that i have miss with u..doa kan pergi ku dgn tangisan mu tp jgn pulang ku jua dgn tangisan mu...


-make me proud of you-