Friday, 11 March 2011

snowy palace

ai...
mlam ni smalaman wat brg2 door gift utk dinner...
byk gler..
cmat x gila je lg..
hehehe..ari sabtu nxt week ada dnner..yeay!!!!!!!!!suke2..
once cmnder 4ever komander..

ley mkan byk2..
nk kci gemuk..
hahahaa....
ak s ajk ttk jew..
tp ttk byk keja nk kna wat n kna taw smua keja biro len..

xpe..
its ok..
i wll tke it s a challenge n tmbah pngetahuan...
ops,skema gler ayt..
aku kah itu??
hehehe
mlam ni tdo sorg ..
roomate ak blik umah kakak dya..

takowt..
huhuhu..sob sob..
sok ada tts(tmpur tnpa snjta)..
ckgu din yg sporting n sgt bez..
c u tmorrow ckgu..
fatin bsar fatin kecik..
fatin btol..
ana frafali..
heheh..mcam2 la ckgu ni...

wooo aaaaaa ...
 siang td kol mak..mak kta..kakak,cuba kakak bau..ada bau x??
ak pown bau r dr cni..
dah konfius dah mula 2..
rupa2 nya mak ak wat LAKSA..
my fav 2..
arrr..nk nk nk...
nk mkan lksa....
klu lah ley terbang..
mst bez..
x pown ada PINTU DORAEMON pown bez gak..
nk terbang g zman silam pown leh..
hehehe..
ish..ngarut je ak ni kan??
ABAIKAN..
otak dah tepu ni..hehehe..
ayat konon byk study lah 2..
pdahal....................ttteeeeetttt..
hehehe...
mcam 2 lah aku..
x pnah nk wat keja awal2...
abah pown slalu je bleter dkat ak...
kakak ni,ske sgat wat keja laz mnit..
hehehe..
soe abah..
anak abah ni rjin t'lbih..
hahaha..
rndu nya dkat abah..
nk abah nk abah,...
cpat la final..
nk blik umah duk puas2..
hehehe..
tp bla blik umah lma2..
mst abah kta..

'kakak,nnti cuti jgan blik umah,g jlan2..'
pe lah abaah ni..
nk taw x npe??
jeng jeng..
mst pk abah bnci ak kan???
mna ada..
ak sgat rpat ngan..
mnja..hehehe..ops t'lpas ckap sdah..
hehehe..
abah kta mcam 2 sbab nnt RADIO mak bunyi kuat..
hahahaa..
pham x RADIO 2 gapo??
mak b'leter je manjang..

heheehe..msalah nya..
abah pown akan kna tempias skali..hehehe..
anak anak...hehee..
mak mmg ska b'lter..
tp........
klu mak ak x mcam 2..x jd lah ak ORANG mcam skunk..
thanxs..
tgkat kan usaha MNASIHATI ANK2 mu jg nakal2 ni..
hehehe...
love u MOM..
LOVE U DAD..
mmmmuuuaaahhhh....thanxs..



kfc..kentucky fried chicken..yummmy..sdapnya..

Mesti ramai bloggers kat sini yang suka makan KFC kan? haa..masa korang kecik – kecik pun parent korang selalu bawak makan kat KFC dan jarang sekali bawak kita makan McDonald, Pizza Hut atau A & W. Okeh, kalau korang suka makan dekat KFC, apa menu kat KFC tue yang korang suka makan? Kalau haku,ak suka makan snake plate dia jer. Ayam kureng sket sebab terlampau berminyak. Kalau  ak makan seketul kompom tak lalu nak makan lagik seketul sebab muak. Eh kejap! apa ak bebel neyh..owh yaa..lupa..sebenarnya ak bukan nk cerita pasal KFC ataupun resepi rahsia ayam goreng KFC tue. Sebenarnya haku nak tunjuk gambar seorang mamat mana tah yang kreatif sangat. Lepas makan ayam KFC ada something yang dibuatnya. kalau nak tahu tengok ar gambar kata bawah neyh..hehe
njoy d pic..hehehe


P/s:Mesti dia tengah tahan ketagih nak isap rokok lepas makan neh..hahaha

Thursday, 10 March 2011

pompuan x lawa...

tiba2 ak asa mcam nk share smthing je sal kes LAWA N X LAWA ney..
cian org x lawa t'masuk lah ak..x bek taw korang kta mcam 2..
here v go.......
"Kalau perempuan lawa pendiam , Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
"kalau perempuan tak lawa pendiam , Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...
"kalau perempuan lawa berbuat jahat , Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman
nih...kesian..
"kalau perempuan tak lawa berbuat jahat , Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak
huduh...
"kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg diganggu , Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
" kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang diganggu , Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...
"kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: ok gak la....
" kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!
"kalau perempuan lawa ditinggal kekasih . Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
"kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih , Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...
" kalau perempuan lawa penyayang binatang , Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh
kasih sayang
"kalau perempuan tak lawa penyayang binatang , Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang
harus menyayangi...
"kalau perempuan lawa bawa BMW , Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....
" kalau perempuan tak lawa bawa BMW " Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....
"kalau perempuan lawa tak mau bergambar , Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya
tersebar
" kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar , Lelaki akan kata: sedar pun diri...
" kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: caring sungguh....
" kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....
"kalau perempuan lawa bersedih hati , Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy
forever
"kalau perempuan tak lawa bersedih hati ,Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...
"kalau perempuan lawa masak , Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak
tu...
"kalau perempuan tak lawa masak , Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????
"kalau perempuan lawa main2 miss call , Lelaki akan kata: takpe...
" kalau perempuan tak lawa main2 miss call , Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk
ni tau..
" kalau perempuan lawa hantar2 email , Lelaki akan kata: sukenya....
"kalau perempuan tak lawa hantar2 email , Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring..
kpada laki2 skalian,jgan la tgok pmpuan 2 juz pda rupa..kcntikan dlaman lg pntg dr luaran..inner beuty 1st...

Wednesday, 9 March 2011

welcome 2 blogging life.....

ai...
nma ak fatin sharmira...


ak bwu wat blog ni..b4 diz ak x trasa la plak nk wat..tp tba2 t'detik lak dkat ati ak nk wat..
sng ak nk wat self confess kowt..heehehe..
ehem..ehem..
4 intro ak asa nk gtaw sal dri ak...
ak ank jati kedah..yg 2 yg pntg..
IDUP KEDAH....
arrr....ney yg wat ak nk blik umah ni..cpat la ckt cuti sem..
hmm...ak bdak part 2 from dgree of pharmacy uitm puncak alam..
course ting tong je..
act nk medic,tp x dpat la plak...sob sob..
dalam FAMILY..
yg ni yg pntg ni..owg kta ak ada kak or abg ats ak TP.....
smua 2 dusta blaka..hehehe
act ak ank sulong..tp mnja..(ye kew?????)hakhak..2 yg x pnah lgsung lgsung owg kta ak sulong..heehehe..
tp kn..ak mmg tingin nak ada abg n kak pown..mst bez if ada...ley ak mnja2..hehehe..
ak libra gurlz..
my lovely mom lhirkan ak time 24 september 1991..
my mom epi sgt2 coz dpat 1st child....epi x t'kira...mak n abah..dua2 berseri2 muka...


t'byang2 ak wjah diorg...
tp trus jd klam kabut bla ak asyk nangis...
lpar cucu mak..lapoooo..hahaha..
ngarut je ak ni....
to bla ckap sal mak abah..ak asa cam nk terbang blik umah skunk gak..wndu gla dkat dpa..dah 3 bulan ak x jmpa dpa....
adik....
byk2...dua org..hehehe..sowg laki n sowg pmpuan..yg laki 2 nma mohd arif iqbal..nkal sgt tp active glerr dgn sports dya...abs itam...x pdan nk amik upsr...


yg pmpuan 2 lak nk amik spm taun ni..nma dya nurina busyra....ney pown active sports gak.. athlete long runner...


aku???
hehehe..besa2 ja...ops..rhsia la...hnya org yg taw je akan taw..hehehe..
THINK OF UR SELF B4 THINK OF OTHERS...hehehe