Thursday, 10 March 2011

pompuan x lawa...

tiba2 ak asa mcam nk share smthing je sal kes LAWA N X LAWA ney..
cian org x lawa t'masuk lah ak..x bek taw korang kta mcam 2..
here v go.......
"Kalau perempuan lawa pendiam , Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
"kalau perempuan tak lawa pendiam , Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...
"kalau perempuan lawa berbuat jahat , Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman
nih...kesian..
"kalau perempuan tak lawa berbuat jahat , Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak
huduh...
"kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg diganggu , Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
" kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang diganggu , Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...
"kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: ok gak la....
" kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!
"kalau perempuan lawa ditinggal kekasih . Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
"kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih , Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...
" kalau perempuan lawa penyayang binatang , Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh
kasih sayang
"kalau perempuan tak lawa penyayang binatang , Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang
harus menyayangi...
"kalau perempuan lawa bawa BMW , Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....
" kalau perempuan tak lawa bawa BMW " Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....
"kalau perempuan lawa tak mau bergambar , Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya
tersebar
" kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar , Lelaki akan kata: sedar pun diri...
" kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: caring sungguh....
" kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....
"kalau perempuan lawa bersedih hati , Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy
forever
"kalau perempuan tak lawa bersedih hati ,Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...
"kalau perempuan lawa masak , Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak
tu...
"kalau perempuan tak lawa masak , Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????
"kalau perempuan lawa main2 miss call , Lelaki akan kata: takpe...
" kalau perempuan tak lawa main2 miss call , Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk
ni tau..
" kalau perempuan lawa hantar2 email , Lelaki akan kata: sukenya....
"kalau perempuan tak lawa hantar2 email , Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring..
kpada laki2 skalian,jgan la tgok pmpuan 2 juz pda rupa..kcntikan dlaman lg pntg dr luaran..inner beuty 1st...

No comments:

Post a Comment