Friday, 22 June 2012

penting ke final

hai
assalamualaikum adik abg kakak-kakak yg cantik manis

actually atin nak menaip
but then
x tahu la pulak nak tulis apa
hurmmmm


okeyh, stop mengeluh k atin..
on 28th june nanti atin ada 1st paper final..
and this sem ada dua paper final yg atin kena angkut sekali

so, paper final atin 8 la...
korg, make sure jangan LALAI like me k..

STUDY WEEK dah bermula!!!!
aiyookkk


i was like OMG, dekat mana aku nk KOREK mood study aku ni




ni la gambar atin dgn member atin time ktorg HOLIDAY dekat SINGAPORE
best sgt2 korg time pergi sana..
atin pergi pown coz nk kena siapkan PROJECT MARKETING atin dekat sana


dat picture time ktorg dekat USS(universal studio singapore)



ok dah..2 je nak nak tulis..
gambar atas ni pulak, spec lebih 'COMEL" dari tuan..haha



bye bye awak awak..love u all..muuaaahh..ahakzz..sgt gedixs..gurau je




*my kiss just for my family n my husband*

No comments:

Post a Comment