Thursday, 21 June 2012

perempuan memang selalu macam ni eh?

hye 

assalamualaikum..jawab dapat pahala, x jawab dapat DOSA..ahakz
entry kali x banyak yang atin nak cakap
atin just boring tersangat-sangat lah on that time 
n atin start bukak YOUTUBE


 


 

stle ni atin just buat pakai tudung bawal je k kawan2

 

 kawan2, mesti korang igt atin buat guna selendang kn?
tidak sama sekali.. u can just use tdung bawal SIMPLE je nk buat dya.. 
 ok, next style



 



this one mesti korang selalu tengok kn?
 this one lagi la SIMPLE kalau rasa dah bangun LAMBAT nak g kelas 2, 
just use this style 


 yang ni atin buat SUKA SUKI je even TUDUNG pown x sempat IRON (kantoi)
mesti korg tengah meng USHA kedut-kedut di tudungku RIGHT?
haha


 *actually TEMAN my bf study on that time, 
so xtaw nk buat apa ni lah keja nya..hehe 


 NAK BELAJAR MACAM MANA STYLE NI DI BUAT HANYA MENGGUNAKAN TUDUNG BAWAL???
 mari mari just drop ur comment here if ADA YG BERMINAT
 next ENTRY, i'll teaching all of u.. 





 panjang2, ok, see u SOON!! AT GLORY BEACH RESORT PORT DICKSON..dinner dgn all my frens
TENANG NYAMAN n SANGAT HAPPENING
sesuai utk HOLIDAY

 best tempat ni, jom la pergi kawan2!!peace!!

No comments:

Post a Comment