Monday, 9 January 2012

sshhhuuhhh..PErGi PeRgi...

nmpak x pe yg atin nk tnjuk  sbnarnya???
ada sesat 1 mnda kaler MERAH kn dkat situ..
2 la pe yg ak rasa rite now..
ntah knpa..
tiba2 ati ni rasa cday sgt, siang tadi sal exam..skunk??
ADA LAA..
msalah negara kn...^_^
tp klu korg nk taw...ak mmg slalu jadi cam gambar bdak dkat BAWAH ni pown..


menangis dalam KECOMELAN..adush, perasan (sekeh kpala atin jap)=_=

hehe.cday tp leh senyum lg kn..2 la ak..depan org kita xleh tunjuk cday kita 2 taw
EVEN kita ada msalah NEGARA skali pown..huhu

xde motif sbnrnya aku malam ni...nk gtaw kata aku cday..2 je..huhu

TAPIIII
ceh, ada tapi..pe la ko ni atin..
tadi g sambut besday SYUHADA SHARIP...
dya ni bdak KELANTAN..klate mari..hehe..ktorg pggil dya ADA, n kdg2 ada org pggil dya SYUE..
klu ak, ak suka pggil dya ADA lg..lain dri yg laen..hehe..ak slalu gak kluar MERONGGENG dgn dya..
dya la DRIVER keta ak..
bab SELIT MYELIT ni dya no 1..mcam owg laki dah.
hebat kn kwn ak ni...
meh2 nk tunjuk muka frens ak yg comel ni..hehe

okeyh..ni ADA..comel kn..hehe..nma mnja dya CHICKEN TUT..puttt putt pruutt..
HAHAHA
jgn gelak..ada sebab taw npe dya dpat nma 2..hehehe
ada dah nk nangis dah time ktorg kejutkan dya tadi..

SOK..igt nk beli KEK BLACK FOREST lak dkat dya..

DEMAND la mek da ni..hehe
xpe2, sbb syg dkat ko, so ktorg akan try usahakan...^_^
mesti ADA suka kn klu dya bca blog aku mlam ni..hehe

okeyh, dah xtaw nk tulis pe..BLURR..huhu



ak jalan pown dah jadi mcm ni dah nek tangga td..
now...
nk teman my HUBBY study, coz dya ada paper LAW esok pagi..
esok kew??ni dah msuk hari laen dah ni..
ok, correction, PAGI NI ye lalink2 sekelian..@_@
BUBBYE



<<<<------okeyh, take dis 4 today...
               atin murah ati nk bg..hehe
                            ^_^

No comments:

Post a Comment