Tuesday, 31 January 2012

mobs..hospital putrajaya

haippp
ari ni tgan atin xleh stop from menari2 dkat keyboard ney..
skunk nk cter sal MOBS lak..
mobs ni kami semua arrange program dkat hospital putrajaya on 21st january r8 after abis final exam..
laz paper final exam atin 20 ari bulan so keesokan hari nya g hospital putrajaya t
rus, jumpa ngan patient..


kami more focus on WAD PEDIATRIC..
wad kanak2..


ini la TEAM kami
satu BATCH semua berpecah ikut hospital masing-masing


but unfortunately,
laen yg d rancang laen lak yg happen..
act, diorg kata ada 20 somethng patient yg available in our program but bla sampai je
( 2 pown dah tgah hari),


patient yg tggal juz 2 org..
DUA ORG..
i repeat, DUA ORG je k..


this picture, we all dgn ibu kepada patients2


jgn lak gelak..mnda alah ni happen coz ramai parents yg dtg n amik ank diorg..
doc bg permission 4 those yg sihat ckit balik umah sempena GONG XI FA CAI..
kn 23/1 raya cina..
so ramai la patient yg dismiss..
staff nurse ada bgtaw ktorg,
 pagi 2 still ramai lg patient tp bla ktorg smpai ramai yg dah blah..
x sbar nk balik kg kowt..


yang ni first patient
adik kecik comel ni,
got an ASTHMA


this one pulak SECOND PATIENT
expected had DENGGI
tersangat lah ACTIVE this girl


dua patient pown dua laa..
so kami kami semua start la pe yg kami semua rancang tp not all yg dpat we done..juz certain coz x prepare if jadii cam 2,..


tapi kn..
atin nk gtaw yg hospital 2 cun..hehe
nmpak kecik di luar tapi di dlam luas
klu yg 2 rumah dah confem org melayu kata murah rezeki..
luar kecik dlam besar..
ye kew..
cam terbalik je..pe2 je lah..
hikhik


satu bilik akan di duduki 4 patients n dlam stiap bilik ada toilet sndr..luas..mcam kindergarden dah atin tgok wad pediatric 2..comei sgt..hehe

ok time balik atin igt nk jalan2 round putrajaya dulu,
so atin pown bgtaw la dkat ENY FAZIHAN a.k.a biro pengangkutan ktorg..


yang ni la kakak ENI yang HOT!!!


dya suh atin discuss dgn pakcik bas, so atin pe lagi, guna kan peluang yg ada..
atin nek bas n trus jumpak pakcik bas yg GANTANG 2
 haha
 tnya dya ok kew x dgn cdgn atin..
yg TERKEZZUTT nya 2,
 pakcik 2 SPORTING gler nk mampos..
CAAAYYAA lah pakcik..
hehe


memahami jiwa remaja tol..hehe..dya pown bwak lah ktorg pusing2 putrajaya n then g masjid putrajaya n sempat la snap ckit2 gambar..


bdak2 yg RED LIGHT byk la snap gmbar time ktorg g solat asar..



act, dah lama atin x masuk masjid putrajaya 2, laz atin masuk time atin form5..naek cruise...bezzzz gilerrkk


di sebabkan atin n certain frens pakai baju atas ckit dari bontot so ktorg pown x d allowed kn from msuk masjid tp if pakai jubah masjid, then baru ktorg leh lpas msuk..
so g la sewa jap JUBAH ARAB dkat kaunter tepi 2..


macam ADIK dengan KAKAK x??
lebih kurang kn, kn kn?



ramai jugak atin tgok kena pakai..hehehe
mula2 malu tp lama2 syiookk jugak sbb dpat peluang dpat dpat pkai jubah arab 2, siap ada HOOK dkat atas lagi..hehe

tambah2 after solat, hujan lebat la plak, so atin gunakan la jubah 2 sebaik mungkin..hehehe




tapi yg cday nya..
kena redah ujan lebat nak lari kew bas..alamak aiii..ni yg lemah ni..
jauh lak 2 pakcik bas parking bas..
then lari la ramai2 MEREDAH HUJAN lebat 2..
habis basah lencun time atin nek atas bas,
dgn bas2 sekali dpat tempias basah from atin n frens yg g solat..


kwn atin yg ada asthma, siap hampir pengsan kowt, coz sejuk sgt..
bayangkan laa betapa lencun n basah kuyup nya kami semua..
selamat xde bdak laki dlam bas 2,
klu taw x pasal2 nmpak KESEKSIAN kai semua yg hot2 ni..hahaha

sampai biru kowt mulut n kuku aku..
dah la air cond sejuk tahap KUTUB UTARA KUTUB SELATAN..
x dpat den nk nolong dri sndrik..
sejuk nk mampos..terketar2 atin..
padahal pakcik bas x dtg2 pown lagi..
penat berlari redah ujan..

sampai U je trus rasa nk demam segala bagai..
virus selsema pown dah stat tunjuk taring..hmm..


sekian..bye bye

No comments:

Post a Comment